FoamConnect+

Met Foamconnect+ kunt u bij-isoleren. Het maakt hierbij niet uit welke isolatie er eerder bij u aangebracht is. De aanwezige isolatie hoeft niet eerst verwijderd te worden, omdat de Foamconnect+ het aanwezige product tegen de zijkant aan drukt en de spouwmuur naadloos opvult.

Welk isolatiemateriaal er tijdens de bouw van uw woning ook gebruikt is, FoamConnect is geschikt om mee te herisoleren. U hoeft zelfs de aanwezige isolatie niet eerst ter verwijderen. FoamConnect drukt het bestaande materiaal aan de kant en vult uw spouwmuur naadloos op.

Op Foamconnect+ zit €8,00 subsidie per vierkante meter. De subsidie is aan te vragen via rvo.nl. Let op! Om gebruik te maken van de subsidie dienen er minimaal 2 energie besparende maatregelen genomen te worden.

De besparing met Foamconnect+ is minimaal 15% en kan oplopen tot 20%. Dit is hangt af van de dikte van het product en het stookgedrag van de bewoner.

Foamconnect+ kost gemiddeld €22,50 – €30,00 per vierkante meter. Dit hangt af van de dikte, aantal vierkante meter en de moeilijkheidsgraad van de klus. Ook u heeft recht op €8,00 subsidie per vierkante meter. Dat is ongeveer 30% subsidie op Foamconnect+.

Voor advies over de mogelijkheden voor het aanbrengen van Foamconnect+ kunt u het beste 2-3 bedrijven langs laten komen en offertes laten opmaken. Vergelijk de prijs, garantie en levertijden. Of kies voor onafhankelijk advies bijvoorbeeld het isolatieloket bij u in de gemeente.