E-Foam

Met lucht word de E-foam in de spouwmuur geblazen, dat na de inbreng uiteindelijk een volledig naadloos en vormvaste isolatie biedt.

Op E-Foam zit €8,00 subsidie per vierkante meter. De subsidie is aan te vragen via rvo.nl. Let op! Om gebruik te maken van de subsidie dienen er minimaal 2 energie besparende maatregelen genomen te worden.

De besparing met E-Foam is minimaal 15% en kan oplopen tot 20%. Dit hangt natuurlijk ook af van de dikte van het aangebrachte product en het stookgedrag van de bewoner.

E-Foam kost gemiddeld €22,50 – €30,00 per vierkante meter. Dit hangt af van de dikte, aantal vierkante meter en de moeilijkheidsgraad van de klus. U heeft dit jaar recht op €8,00 subsidie per vierkante meter. Dat is ongeveer 30% subsidie op E-Foam.

Voor advies over de mogelijkheden voor het aanbrengen van E-Foam kunt u het beste 2-3 bedrijven langs laten komen en offertes laten opmaken. Vergelijk de prijs, garantie en levertijden. Of kies voor onafhankelijk advies bijvoorbeeld het isolatieloket bij u in de gemeente.